GEDRAGSWETENSCHAP ALS SLEUTEL TOT SUCCES

Gedrag speelt in bijna elk vraagstuk een belangrijke rol. Je wil mensen in beweging krijgen of succesvol meenemen in verandering. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Informeren, beargumenteren of zelfs voorschrijven blijkt onvoldoende effectief. Ratio krijgt ons complexe brein zelden in de actiemodus. Gedragswetenschap dicht de kloof tussen doelen stellen en dingen gedaan krijgen. Of je nu bezig bent met HR, innovatie, marketing, communicatie of een ander vak waarin je met mensen te maken hebt: benut de psychologie van gedragsverandering en krijg invloed op gedrag!
AAN DE SLAG?

Wat kan invloed voor jouw organisatie betekenen?

 

 

Onderzoek
Invloed begint bij begrip. Zorg evidence-based voor inzicht door customer journey mapping, gedragsanalyse en data-analytics. Dit vormt de basis voor elke effectieve strategie.


Strategie
Creëer een blauwdruk voor invloed. Identificeer wat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken, van het vaststellen van doelgedrag tot het ontwikkelen van een invloed-plan.


Ontwerp
Breng je strategie tot leven met een creatief ontwerp. Van communicatie uiting tot interventiedesign of campagne. Elk ontwerp is een tastbare stap naar invloed op gedrag.


Inspiratie
Laat je inspireren door de kunst van invloed. Boek een lezing, workshop of training en ontdek op praktische, interactieve wijze wat gedragswetenschap voor jou kan betekenen. 


Bekijk alle domeinen:

DOMEINEN

 


KOFFIE?

Wat kan invloed voor jouw organisatie betekenen?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


 


INVLOED: THE SCIENCE OF PERSUASION
Bekijk de video over de kunst en wetenschap van invloed